Suolainen kaurapuuro – Chrissy Teigenin helppo puuro on ihanan juustoinen
Julkaistu
Malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen ideoi aamupalan, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa: kaurapuuro sekä cacio e pepe -pasta. Testaa helppoa ja herkullista reseptiä.
Ainekset
- 2,5 dl maitoa
- 2,5 dl vettä
- 2,5 dl kaurahiutaleita
- 2,5 dl (90 g) parmesaanijuustoa raastettuna
- 50 g mozzarellajuustoa raastettuna
- 3/4 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Valmistusohje
Chrissy Teigenin Cacio e pepe -kaurapuuro valmistaa näin:
- Kiehauta kattilassa keskilämmöllä maito ja vesi. Lisää kaurahiutaleet ja anna porista hiljalleen, välillä sekoittaen noin 7-8 minuuttia.
- Sekoita joukkoon parmesaani- ja mozzarellaraaste, suola ja pippuri. Anna juuston sulaa puuron sekaan.
- Ota kattila pois liedeltä ja annostele puuro kulhoihin. Viimeistele vielä pippurilla ja parmesaaniraasteella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan