Suolasilliä kermaviilin kera
Suolasilliä myydään kokonaisena, tynnyrissä ja fileinä. Myös valmiiksi liotettuja fileitä on saatavana. Niistä valmistat tämän kevyen kesälounaan todella helposti ja nopeasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 2 isoa, kokonaista suolasilliä
- 1 sipuli
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
- 3 dl kermaviiliä
Tarjoiluun
- keitettyjä uusia perunoita kuorineen
Valmistusohje
1. Kokonaiset sillit on perattava. Huuhtele sillit ja liota niitä vedessä seuraavaan päivään.
2. Huuhtele sillit hyvin ja poista nahka. Leikkaa kokonaiset sillit poikittain 2-3 cm viipaleiksi. Leikkaa fileet yhtä paksuiksi viipaleiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna ruohosipuli. Pane tarjolle kulhoihin. Kaada myös kermaviili kulhoon. Tarjoa silli kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa