Kuori surimipuikoista muovit ja leikkaa surimipötköt veitsellä. Leikkaa pestyt salaatinlehdet pieniksi suikaleiksi. Yhdistä surimipalat, salaatti ja muut täytteen ainekset kulhossa ja sekoita puulusikalla tasaiseksi. Maista suolan määrä ennen pippurilla ja suolalla maustamista. Seoksen suolaisuus riippuu käyttämäsi majoneesin suolaisuudesta. Laita surimitäyte jääkaappiin hetkeksi levähtämään.
Leikkaa sillä välin paahtoleivistä reunat ja paahda kevyesti paahtimessa. Viipaloi kananmuna munaleikkurilla. Annostele 8 paahtoleivän päälle pari ruokalusikallista täytettä ja levitä lusikalla tasaiseksi. Aseta täytteen päälle kaksi viipaletta kananmunaa ja kaksi viipaletta kurkkua. Paina kansi päälle. Leikkaa vinottain kolmioiksi tai tarjoa kokonaisina voileipinä.