Esivalmistelut: Ota liha jääkaapista 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 240 asteeseen. Kasviksia ei tarvitse kuoria − riittää, kun huuhdot ja pilkot ne. Erottele valkosipulinkynnet toisistaan, älä kuori. Pane kaikki kasvikset, valkosipuli ja yrtit ison uunipellin keskelle ja valuta päälle oliiviöljyä. Voitele paisti oliiviöljyllä ja mausta se hyvin suolalla ja pippurilla hieromalla niitä lihan pintaan. Nosta paisti uunipellille kasvisten päälle.
Paistin kypsentäminen: Laita paisti uunipellillä kuumaan uuniin. Alenna heti lämpö 200 asteeseen ja kypsennä tunnin ajan medium-kypsäksi. Jos haluat lihan mediumina, ota se uunista 5−10 minuuttia ennen kypsennysajan umpeutumista. Jos haluat täysin kypsän paistin, kypsennä 10−15 minuuttia pidempään. Jos valmistat lisukkeeksi uunissa paistettuja perunoita ja kasviksia, nyt on aika valmistaa ne. Laita nämä uuniin viimeisten 45 minuutin ajaksi.
Valele paistia paistoajan puolivälissä uunipellille kertyvällä liemellä ja lisää pellille tilkka vettä, jos kasvikset näyttävät kuivuvan karrelle. Kun liha on haluamasi kypsyistä, ota uunipelti uunista ja siirrä paisti leikkuulaudalle levähtämään n. 15 minuutiksi, kääri liha alumiinifolioon ja keittiöpyyhkeeseen jos teet muita valmisteluja.
Paistin leikkaaminen: Poista paistista mahdollinen verkko. Käytä lihan leikkaamiseen hyvää, pitkää ja terävää veistä sekä haarukkaa, jolla pidät paistin paikoillaan. Tarjoile paistinkastikkeen, piparjuurikastikkeen, uunissa paahdettujen kasvisten kanssa.