1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä lampaan rintaliha työlaudalle, poista tarpeeton rasva ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja riivi lehdet rosmariininoksista ja silppua neulaset pieneksi. Sirottele valkosipuli- ja rosmariinihake lihalle, kääri liha rullalle ja sido kääryle huolellisesti paistolangalla. Aseta rulla uunipannulle tai sopivaan uunivuokaan ja pane uuniin 1 ½ tunniksi.
Leikkaa kesäkurpitsa lohkoiksi ja pane ne samaan uunivuokaan lopuiksi 10 minuutiksi. Ota lammaskääryle uunista ja pidä se lämpimänä. Leikkaa pois langat ja viipaloi rulla.
2. Vispaa paistoliemi viinin kera uunivuoassa, kaada kasariin ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla, jos tarpeen.
3. Jos haluat tarjota uuniperunoita, voit ensin paistaa ne kevyesti voissa pannulla ja laittaa sitten samaan uunipannuun lammasrullan kanssa 45 minuutiksi.