Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt herkkusienet kahdella tavalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kumpi täytteistä on sinun makuusi? Kokeile molempia!

Ainekset

  • 100 g kylmäsavulohta
  • ½ punasipuli
  • tilliä
  • 3 rkl ranskankermaa
  • mustapippuria
  • 10 herkkusientä
  • 30 g mätiä koristeeksi

Tai

  • 100 g kylmäsavuporoa
  • ½ sipuli
  • piparjuuritahnaa maun mukaan
  • 3–4 rkl ranskankermaa
  • 10 herkkusientä

Valmistusohje

Hienonna lohi, sipuli ja tilli. Sekoita keskenään, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.

Täytä lohitartarilla ja koristele mädillä.

Hienonna poro ja sipuli. Sekoita keskenään poro, sipulisilppu ja ranskankerma. Lisää piparjuuritahnaa maun mukaan. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä.

Täytä kylmäsavuporoseoksella ja koristele persiljatupsulla.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt kasvikset