Täytetyt letut
Julkaistu
Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.
Neljälle
- 2 kananmunaa
- 8 dl maitoa
- noin 4 dl vehnäjauhoja
- suolaa
Täyte
- 1 pkt sulatettua pinaattia
- noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
- 150 g juustoa
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.
2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.
3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.
4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka