Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt letut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä letut täytetään pinaatilla, juustolla ja kinkulla. Hyvä iltaruoka, jonka voit valmistaa etukäteen ja sitten gratinoida. Käytännöllistä.

Neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 8 dl maitoa
  • noin 4 dl vehnäjauhoja
  • suolaa

Täyte

  • 1 pkt sulatettua pinaattia
  • noin 200 g keittokinkkua, ohuina viipaleina
  • 150 g juustoa
  • voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta ja jauhot. Vatkaa mukaan munat, loput maidosta ja suola.

2. Paista pieniä lettuja, jaa ne neljään pinoon.

3. Lado vuorotellen lettuja, pinaattia, kinkkua ja ohuita juustoviipaleita, laita pinot uunivadille.

4. Raasta päälle hieman juustoa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut