1. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri valkoiseksi ja kuohkeaksi. Sekoita keltuaisseos mascarponejuustoon. Sekoita yhteen hienosokeri, kahvi, espresso, Kahlua ja marsala-viini pienessä kulhossa. Mausta mascarponeseos 1-2 ruokalusikallisella kahviseosta. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele juustoseokseen.
2. Kasta savoiardikeksejä jäljellä olevassa kahvisekoituksessa yksi kerrallaan ja vain puoliväliin keksiä. Lado keksit vuoan pohjalle. Käännä ne aina niin, että kastettu puoli tulee vastapäätä edellistä keksiä. Keksejä pitää olla niin monta, että ne peittävät vuoan pohjan. Peitä keksit mascarponetahnalla ja laita vuoka jääkaappiin, mielellään yön yli.
3. Nektariinisalaatti: Laita uuni kuumimpaan asentoon ja grillivastus päälle. Halkaise nektariinit ja poista siemen. Laita puolikkaat kuoripuoli ylöspäin uunivuokaan ja sirottele päälle tomusokeria. Grillaa ylätasolla, kunnes kuoret alkavat irrota. Ota ulos uunista ja anna jäähtyä. Kuori nektariinit ja leikkaa ne palasiksi, sekoita Passoa-liköörin, limetinkuoren ja tomusokeririppusen kanssa. Anna salaatin vetäytyä 30 minuuttia.
4. Puuteroi tiramisu ohuella kaakaopeitteellä ja leikkaa se annospaloihin ennen tarjoilua. Tarjoa sen kanssa nektariinisalaattia.