Toast skagen jokiravuista
Julkaistu
Nämä herkulliset leivät sopivat täydellisesti elokuun rapujuhliin. Kokeile reseptiä!
Ainekset
- 400 g kuorittuja jokirapuja
- 2 dl maustamatonta majoneesia
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 lime puristettuna
- runsaasti silputtua ruohosipulia ja tilliä
- vaaleaa paahtoleipää
- 100 g muikun tai siian mätiä
Valmistusohje
Kuori ravut ja poista pyrstöistä suoli. Sekoita majoneesiin sinappi, limemehu, ruohosipuli, tilli, mustapippuria ja tarkista suola.
Paahda paahtoleivät paistinpannulla voissa. Nostele leivät lautasille, päälle jokirapuja ja mätilusikallinen. Koristele vielä tillinoksilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa