Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Toast skagen jokiravuista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nämä herkulliset leivät sopivat täydellisesti elokuun rapujuhliin. Kokeile reseptiä!

Ainekset

  • 400 g kuorittuja jokirapuja
  • 2 dl maustamatonta majoneesia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 lime puristettuna
  • runsaasti silputtua ruohosipulia ja tilliä
  • vaaleaa paahtoleipää
  • 100 g muikun tai siian mätiä

Valmistusohje

Kuori ravut ja poista pyrstöistä suoli. Sekoita majoneesiin sinappi, limemehu, ruohosipuli, tilli, mustapippuria ja tarkista suola.

Paahda paahtoleivät paistinpannulla voissa. Nostele leivät lautasille, päälle jokirapuja ja mätilusikallinen. Koristele vielä tillinoksilla.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuskagen