Lohta palttoonnapilla

Tässä on pikkujoulunaposteltavaa parhaasta päästä. Lohiset palttoonnapit toimivat pikkujoulupöydässä hyvin myös kylmäsavuporo-rieskarullien kanssa.

Ainekset

  • 200g lämminsavustettua lohta
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 pieni punasipuli
  • puolikas sitruuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • palttoonnappi näkkileipiä

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kaprikset ja ruohosipuli. Yhdistä aineet kulhoon. Hienonna haarukalla lohen liha mukaan kulhoon. Lisää mukaan puolikkaan sitruunan mehu ja ranskankerma. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Sekoita tasaiseksi massaksi ja tarjoa palttoonnapin päältä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!