Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohta palttoonnapilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä on pikkujoulunaposteltavaa parhaasta päästä. Lohiset palttoonnapit toimivat pikkujoulupöydässä hyvin myös kylmäsavuporo-rieskarullien kanssa.

Ainekset

  • 200g lämminsavustettua lohta
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 pieni punasipuli
  • puolikas sitruuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • palttoonnappi näkkileipiä

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kaprikset ja ruohosipuli. Yhdistä aineet kulhoon. Hienonna haarukalla lohen liha mukaan kulhoon. Lisää mukaan puolikkaan sitruunan mehu ja ranskankerma. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Sekoita tasaiseksi massaksi ja tarjoa palttoonnapin päältä.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat