Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämmin toast skagen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4:lle hengelle

  • 4 siivua paahtoleipää
  • 4 dl katkarapuja valutettuna
  • 1 puntti ruohosipulia tai tilliä
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 sitruuna
  • mustapippuria
  • 4 kananmunaa

Valmistusohje

Kanttaa leivistä reunat pois. Leikkaa katkarapuja hieman veitsellä. Lisää majoneesi. Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla. Leikkaa ruohosipuli tai tilli hienoksi ja sekoita joukkoon. Levitä jokaiselle leivälle runsaasti katkarapumassaa ja tee keskelle pieni kuoppa. Erottele kananmunista keltuaiset ja aseta varovasti leivän keskelle kuoppaan.

Paista leipiä uunissa 200°c:ssa n. 8-10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Rapuskagen