Lämmin toast skagen

4:lle hengelle

  • 4 siivua paahtoleipää
  • 4 dl katkarapuja valutettuna
  • 1 puntti ruohosipulia tai tilliä
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 sitruuna
  • mustapippuria
  • 4 kananmunaa

Valmistusohje

Kanttaa leivistä reunat pois. Leikkaa katkarapuja hieman veitsellä. Lisää majoneesi. Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla. Leikkaa ruohosipuli tai tilli hienoksi ja sekoita joukkoon. Levitä jokaiselle leivälle runsaasti katkarapumassaa ja tee keskelle pieni kuoppa. Erottele kananmunista keltuaiset ja aseta varovasti leivän keskelle kuoppaan.

Paista leipiä uunissa 200°c:ssa n. 8-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!