Toffifee-joulutortut – helppo joulutorttu toffeen ja suklaan ystäville
Julkaistu
Toffifee-joulutortut valmistuvat helposti valmiista torttutaikinasta sekä Toffifee-makeisista. Taittele Toffifee-joulutorttu lumihiutaleen muotoon, niin täyte pysyy paremmin tortun sisällä.
Ainekset
- 500 g (5 kpl) torttutaikinalevyjä
- 10 kpl Toffifee-makeisia
Voiteluun
- 1 muna
Päälle
- Tomusokeria
Valmistusohje
Toffifee-joulutortut valmistuvat näin:
Valmistusaika: 20 minuuttia
Annoksia: 10 joulutorttua
- Ota valmis torttutaikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Leikkaa torttutaikinalevyt puoliksi. Laita taikinaneliön keskelle yksi Toffifee-makeinen suklaapuoli alaspäin. Taittele torttu lumihiutaleen muotoon (alla ohjevideo).
- Voitelet Toffifee-joulutortut kananmunalla. Paista uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
- Viimeistele Toffifee-joulutortut tomusokerilla. Nautiskele uunituoreina!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku