Jättijoulutorttu valmistuu näin:
Annoksia: 10
Valmistusaika: 10 min + 15 min paistaminen
- Ota lehtitaikinalevy sulamaan ja laita se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Kun torttulevy on sulanut, leikkaa sen jokaiselta sivulta yksi viilto reunalta keskelle viistottain. Näistä saat taivutettu sakarat.
- Kuori ja paloittele päärynä. Laita päärynäkuutiot tortun keskelle kasaksi. Käännä joka toinen sakara reunoilta keskelle siten, että muodostuu perinteisen mallinen tähtitorttu.
- Paina keskikohta alas.
- Sekoita Nutellan joukkoon joulumausteet ja levitä seos tortun keskikohtaan.
- Voitele torttu rikotulla kananmunalla.
- Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
- Torttu on parhaimmillaan lämpimänä.
- Vinkki! Ripottele pinnalle halutessasi tomusokeria.