Suloinen krassikeitto
Julkaistu
Kesälounaalle sopii tämä ihanan pehmeä ja kaunis keitto yhdessä hyvän leivän kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 nippu kevätsipulia
- 1 rkl voita
- 8 dl vihanneslientä
- 2 rasiaa vihanneskrassia
- ½ tl suolaa
- 2 maustemittaa pippuria
- 1 dl kermaa
Valmistusohje
1. Huuhtele ja silppua sipulit. Kuullota silppua muutama minuutti voissa. Kaada joukkoon vihannesliemi. Kiehauta.
2. Huuhtele krassit, laita keittoon kiehumaan 3-4 minuutiksi. Soseuta keitto.
3 Kaada keitto takaisin kattilaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitto tarjoilukulhoihin tai syville lautasille ja valuta kauniisti kermaa annoksille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku