Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Suloinen krassikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesälounaalle sopii tämä ihanan pehmeä ja kaunis keitto yhdessä hyvän leivän kanssa.

Neljälle

  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 rkl voita
  • 8 dl vihanneslientä
  • 2 rasiaa vihanneskrassia
  • ½ tl suolaa
  • 2 maustemittaa pippuria
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

1. Huuhtele ja silppua sipulit. Kuullota silppua muutama minuutti voissa. Kaada joukkoon vihannesliemi. Kiehauta.

2. Huuhtele krassit, laita keittoon kiehumaan 3-4 minuutiksi. Soseuta keitto.

3 Kaada keitto takaisin kattilaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada keitto tarjoilukulhoihin tai syville lautasille ja valuta kauniisti kermaa annoksille.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviskeitto