Tonnikalatahna
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 2 tlk tonnikalaa
- 2 rkl creme fraichea
- 1 rkl hyvää, maukasta oliiviöljyä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 3 filettä sardellia tai anjovista
- 3 sipulia pieneksi hakattuna
- sormisuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita sipulia lukuun ottamatta kaikki ainekset tehosekoittimessa. Lisää lopuksi sipuli ja tarkista maku. Levitä paahdetuille kolmioleiville tai tuoreelle ciabattalle tai muulle leivälle; oma suosikkini on Tampereen rievä tai muu tuore ohraleipä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka