Savukalatahna
Julkaistu
Erittäin helppo ja herkullinen sauvakalatahna valmistuu vaikka itse ongituista ja savustetuista kaloista. Sipasemalla tahnaa uudelle perunalle saat helposti näyttäviä tapas-paloja kesäkutsuille. Tahna maistuu myös ruisleivän päällä ja salaatin kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 400 g savustettua kalaa, esim. siikaa
- 1 – 2 tl wasabia
- 1 rkl silputtua ruohosipulia
- 2 dl ranskankermaa
Valmistusohje
Poista kalasta ruodot ja laita kalapalat kulhoon. Sekoita kala pieniksi hiutaleiksi haarukalla. Poista viimeiset ruodot.
Lisää wasabi, ruohosipuli ja ranskankerma.
Sekoita haarukalla tasaiseksi tahnaksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta