Tortilla de Patatas
Kokeile helppoa espanjalaista perunamunakasta!
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 0,5 kg perunoita
- 1 sipuli
- 4 munaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Kuori ja viipaloi perunat. Silppua sipuli hienoksi ja sekoita perunaviipaleiden kanssa. Paista seosta reilussa öljyssä miedolla lämmöllä ja poista reikäkauhalla, kun perunat ovat kypsiä. Anna kuivahtaa talouspaperin päällä.
Vatkaa munat isossa kulhossa lisää peruna-sipulisekoitus. Anna olla muutaman minuutin, jotta munamassa imeytyy perunoihin.
Kuumenna paistinpannu, laita noin 2 rkl öljyä ja kaada seos pannuun. Paista miedolla lämmöllä, käännä lautasen avulla ja paista toinen puoli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka