1. Mojo: Laita persilja, perunat, suola ja rakuuna tehosekoittimeen tms. ja pyöritä hakkeeksi. Lisää siihen öljyä tipoittain. Lisää vesi koneen käydessä. Voit myös survoa ja sekoittaa ainekset isossa morttelissa. Ole tarkka, että lisäät ensin öljyn tipoittain, vasta sitten kuuman veden, samalla kun sekoitat. Siirrä ainekset kulhoon ja purista joukkoon valkosipulinkynsi.
2. Kuori valkoiset parsat varovasti. Aloita nuppupäästä ja jatka alaspäin. Vihreistä parsoista leikataan vain puiseva kanta pois. Keitä parsat kypsiksi, noin 10 minuuttia. Kokeile tikulla kypsyyttä.
3. Tarjoile parsat lämpiminä huoneenlämpöisen mojo-kastikkeen kanssa, lisänä muutama salaatinlehti ja sitruunalohkoja. Vinkki: Ohuet kinkkuviipaleet samoin kuin hyvä leipä sopivat myös seuraksi.