Turskaa mätikastikkeen kera

Yksinkertaista ja maukasta. Alumettes ovat vihanneksia, jotka suikaloidaan tulitikunkokoisiksi paloiksi.

Neljälle

  • 800 g turskafileetä
  • 2 pientä porkkanaa, hienoksi suikaloituina
  • ½ purjo, hienoksi suikaloituna
  • noin 50 g juuriselleriä, hienoksi suikaloituna
  • voita

Kastike

  • 2 dl kermaviiliä
  • 1 prk punaista mätiä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita kastike ja anna sen vetäytyä.

2. Keitä vihannekset nopeasti tilkassa kevyesti suolattua vettä pannulla. Nosta ne pannulta ja valuta.

3. Laita pannuun voita ja hauduta kalafileet kypsiksi. Asettele vadille.

4. Kääntele vihannekset nopeasti voissa lämpimiksi, asettele turskan päälle. Tarjoile kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat