Turskaa mätikastikkeen kera
Julkaistu
Yksinkertaista ja maukasta. Alumettes ovat vihanneksia, jotka suikaloidaan tulitikunkokoisiksi paloiksi.
Neljälle
- 800 g turskafileetä
- 2 pientä porkkanaa, hienoksi suikaloituina
- ½ purjo, hienoksi suikaloituna
- noin 50 g juuriselleriä, hienoksi suikaloituna
- voita
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 1 prk punaista mätiä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita kastike ja anna sen vetäytyä.
2. Keitä vihannekset nopeasti tilkassa kevyesti suolattua vettä pannulla. Nosta ne pannulta ja valuta.
3. Laita pannuun voita ja hauduta kalafileet kypsiksi. Asettele vadille.
4. Kääntele vihannekset nopeasti voissa lämpimiksi, asettele turskan päälle. Tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku