Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Turskafileetä ja katkarapuja foliossa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näin näppärästi valmistuu herkullinen kala-ateria. Sen voi valmistaa grillillä, uunissa tai kattilassa kiehuvien perunoiden päällä.

4 annosta

  • pala uuninkestävää foliota
  • 600 g turskafileitä
  • 250 g tuoretta pinaattia
  • 16 kuorittua katkarapua
  • 1 paprika
  • 4 rkl voita
  • suolaa ja pippuria

Tarjoiluun

  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Aseta foliopalan päälle tuoreita pinaatinlehtiä, niissä saa mielellään olla hieman huuhteluvettä. Lisää kalaa, katkarapuja ja paprikasuikaleita. Päällimmäiseksi nokare voita, suolaa ja pippuria.

2. Sulje foliopala paketiksi ja aseta grillille, uuniin tai kiehuvien perunoiden päälle. Kala kypsyy 10-15 minuutissa riippuen siitä, missä ja miten se valmistetaan. Tarkista pakettiin kurkistamalla, onko kala valkoista ja viipaleista.

3. Tilli ja sitruuna ovat kalan kauniita ja herkullisia seuralaisia.

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa