Tuulihatut suklaakermalla

Pieniä, herkullisia makupaloja.

20-25 kpl

  • 1 pkt tuulihattutaikina-aineksia

Täyte

  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria

Kuorrutus

  • 3 dl kidesokeria
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • ½ dl kuumaa vettä
  • 1 tl voita

Valmistusohje

1. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja leivo 20-25 pientä tuulihattua. Anna niiden jäähtyä.

2. Vatkaa 2 ½ dl kermasta kovaksi vaahdoksi vaniljasokerin kera. Sekoita loput kermasta kaakaon kanssa, lisää vaahtoon.

3. Sulata sokeri kuivassa paistinpannussa ilman että se palaa, sekoittele puulusikalla. Ota pannu liedeltä, lisää vesi ja sitruunamehu ja viimeistele voinokareella.

4. Penslaa tuulihattujen hatut karamellilla, anna jäähtyä.

5. Täytä pursotinpussi suklaakermalla. Tee leivosten alapuolelle pieni reikä ja täytä tuulihatut kermalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!