Uunijuurekset
Julkaistu
Valmista herkulliset uunijuurekset lounaalle tai lisukkeeksi pääruuan kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 100 g naurista
- 100 g lanttua
- 100 g palsternakkaa
- 100 g punajuuria
- n. 1 dl vaaleaa siirappia
- 20 g voita
- tuoretta timjamia
- suolaa
- mustapippuria
- rosepippuria
Valmistusohje
Paloittele kuoritut juurekset isoon kulhoon ja kaada joukkoon siirappi sekä kaikki mausteet.
Sekoita hyvin ja kaada ainekset voideltuun uunivuokaan.
Lisää joukkoon voinokare ja paahda uunissa 200c 35 min ajan välillä aekoittaen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka