Vasikkakääryleet

Viipale kinkkua kohentaa jauhelihan näköä ja makua. Valitse juustoksi mieluiten vahva kypsytetty juusto.

Neljälle

  • 400 g vasikkajauhelihaa
  • 1 tl dijonsinappia
  • 3/4 dl korppujauhoa
  • 1 dl kermaa
  • 1 dl vettä
  • suolaa ja pippuria
  • 2 munankeltuaista
  • 150 g savukinkkua
  • 1 dl juustoraastetta
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225-250 asteeseen. Sekoita sinappi jauhelihaa. Turvota korppujauhoa kerma-vesi-seoksessa 5 minuuttia, lisää se sekä mausteet ja keltuaiset jauhelihaan ja sekoita hyvin.

2. Muotoile soikeita pihvejä ja paista ne hitaasti keskilämmöllä, kunnes ne ovat melkein kypsiä.

3. Kietaise kinkkuviipale jokaisen pihvin ympärille, aseta kääröt uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Painele kirsikkatomaatit kaikkiin väleihin ja ripota parmesaani niiden päälle. Gratinoi, kunnes juusto on saanut väriä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!