Vasikkakääryleet
Viipale kinkkua kohentaa jauhelihan näköä ja makua. Valitse juustoksi mieluiten vahva kypsytetty juusto.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 400 g vasikkajauhelihaa
- 1 tl dijonsinappia
- 3/4 dl korppujauhoa
- 1 dl kermaa
- 1 dl vettä
- suolaa ja pippuria
- 2 munankeltuaista
- 150 g savukinkkua
- 1 dl juustoraastetta
- 2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225-250 asteeseen. Sekoita sinappi jauhelihaa. Turvota korppujauhoa kerma-vesi-seoksessa 5 minuuttia, lisää se sekä mausteet ja keltuaiset jauhelihaan ja sekoita hyvin.
2. Muotoile soikeita pihvejä ja paista ne hitaasti keskilämmöllä, kunnes ne ovat melkein kypsiä.
3. Kietaise kinkkuviipale jokaisen pihvin ympärille, aseta kääröt uunivuokaan ja ripottele päälle juustoraaste. Painele kirsikkatomaatit kaikkiin väleihin ja ripota parmesaani niiden päälle. Gratinoi, kunnes juusto on saanut väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti