Venäläinen sillivati
Venäläisyys tulee esiin suolakurkkuna ja punajuurina. Tämä on ihana silliruoka, joka sopii niin juhannukseen kuin pääsiäiseenkin. Tarjoile kastike erikseen ja lisukkeena mielellään vastakeitettyjä perunoita, näkkileipää ja juustoa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk matjesfileitä
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 2 suolakurkkua, hienonnettuina
- 2-3 rkl kapriksia
- 2 rkl hienonnettua tilliä
Tarjoiluun
- 3 dl kermaviiliä
- 2 säilykepunajuurta, hienonnettuina
- hieman raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Paloittele sillit ja asettele vadille.
2. Hienonna kananmunat. Asettele hienonnettua suolakurkkua, munaa sekä kapriksia vadille.
3. Koristele hienonnetulla tillillä.
4. Sekoita kermaviili ja punajuurisilppu, mausta vastaraastetulla piparjuurella.
5. Tarjoile kastike sillivadin kera, lisäksi vastakeitettyjä uusia perunoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku