Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Viherkaalikeittoa ja nakkeja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mehevää ja maukasta.

Neljälle

  • 1 pkt pakastettua lehtikaalia, noin 375 g
  • 1 l vettä
  • 2 liemikuutiota
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 maustemitta timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • 8-10 nakkia

Valmistusohje

1. Laita kaali kattilaan ja murusta mukaan liemikuutiot, lisää vesi. Hauduta hitaasti kunnes kaali on sulanut. Mausta.

2. Sekoita vehnäjauhot tilkkaan vettä ja vatkaa suurus keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia.

3. Paloittele nakit, laita ne keittoon ja kuumenna.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalikeitto