Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Voileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Juustotarjottimen sijaan voit tarjoilla aterian päätteeksi tämän herkullisen voileipäkakun.

Kahdelletoista

  • 1 Maalahden limppu
  • 2 tuubia tuorejuustoa

Koristeluun

  • 400 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Viipaloi Maalahden limppu pituussuuntaan. Laita pohjaviipale tarjoiluvadille, levitä päälle tuorejuustoa.

2. Lado kerroksittain leipää ja tuorejuustoa. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen. Säilytä muovikelmun alla jääkaapissa.

3. Levitä Philadelphia-juustoa kakun sivuille. Paahda pähkinät kuivassa, kuumassa pannussa. Koristele kakku pähkinöillä.

Tuoreimmat aiheesta

Voileipäkakku