Voileipäkakku tuorejuustolla ja pähkinöillä

Juustotarjottimen sijaan voit tarjoilla aterian päätteeksi tämän herkullisen voileipäkakun.

Kahdelletoista

  • 1 Maalahden limppu
  • 2 tuubia tuorejuustoa

Koristeluun

  • 400 g Philadelphia-juustoa
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Viipaloi Maalahden limppu pituussuuntaan. Laita pohjaviipale tarjoiluvadille, levitä päälle tuorejuustoa.

2. Lado kerroksittain leipää ja tuorejuustoa. Näin pitkälle voit valmistella kakun etukäteen. Säilytä muovikelmun alla jääkaapissa.

3. Levitä Philadelphia-juustoa kakun sivuille. Paahda pähkinät kuivassa, kuumassa pannussa. Koristele kakku pähkinöillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!