1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Leikkaa lihat n. 3 cm:n kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipulit ja silppua valkosipulinkynnet. Sekoita lihat ja sipulit uunipannulla, mausta pippurilla. Paista 30 minuuttia ja jäähdytä seos. Tämän jälkeen voit panna uuniperunat paistumaan.
2. Jauha lihaseos lihamyllyssä tai mikserillä yhdessä sillin ja anjoviksen kanssa. Seoksen koostumus saa olla puolikarkeaa. Lisää paistoliemi ja sekoita hyvin.
3. Kaada seos kattilaan. Sekoita mukaan tomaattipyree ja lihalientä. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes massa tuntuu sopivalta. Jos se on liian kuivaa, lisää lientä, jos liian kosteaa, keitä lisää. Massan on oltava "muotoiltavaa". Ota lusikalla tulikuumaa vorschmackia munanmuotoisina pyöryköinä kuumennetuille lautasille ja tarjoa juuri uunista otettujen perunoiden kera. Tarjoile ohessa smetanaa, etikkapunajuuria ja suolakurkkuja. Marskin ryyppykin varmasti maistuu.