Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vuohenjuustolla kuorrutetut broilerinfileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yllättävää kyllä, ranskalaisen chèvre-juuston hieman terävä maku sopii loistavasti yhteen broilerin kanssa. Vahvasti maustettu tomaattikastike täydentää kokonaisuuden. Tarjoa lisukkeena marinoituja paprikoita sekä riisiä tai couscousia.

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • 4 viipaletta vuohenjuustoa
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 hienonnettu sipuli
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl currya
  • sokeria, suolaa, pippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Kuullota sipulia, valkosipulia ja currya öljyssä, älä ruskista. Lisää tomaattimurska ja sitruunamehu. Keitä kastiketta kokoon pari minuuttia ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.

2. Nuiji broilerinfileet ja voitele ne öljyllä. Grillaa noin 3 minuuttia molemmin puolin.

3. Pane fileet uuninkestävään vuokaan ja peitä ne reilulla juustosiivulla. Grillaa tai gratinoi pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa fileiden lisukkeena kastiketta, paprikaa ja riisiä.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee