Yöpalanyytit

Pieni, suolainen yöpala on joskus tarpeen. Nämä nyytit on helppo valmistaa etukäteen ja panna viileään odottamaan tarjoilua. Nyytit lämmität kätevästi uunissa tai grillissä. Tarjoa lisukkeena kylmää kermaviiliä ja näkkileipää.

4 annosta

  • 4 keitettyä, kylmää perunaa
  • 4 kovaksikeitettyä munaa
  • 8 anjovisfileetä
  • 2 rkl voita
  • ruohosipulia tai punasipulia
  • 4 palaa alumiinifoliota

Valmistusohje

1. Viipaloi munat ja perunat ja jaa neljälle foliopalalle.

2. Pane päälle anjovisfileet ja voinokare. Hienonna punasipuli tai ruohosipuli ja ripottele pinnalle.

3. Taita foliot nyyteiksi ja pane viileään odottamaan tarjoilua. Lämmitä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia tai hiiligrillissä hiilloksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!