Vlasic ei havittele kostoa Kultaisesta liigasta

Kroatian Blanka Vlasic hävisi naisten korkeushypyn kultamitalin Pekingissä, mutta jatkaa perjantaina suuremman jalometallipotin jahtaamista Zürichin Kultaisen liigan osakilpailussa.

Korkeushyppyä viime vuodet suvereenisti hallinnut Vlasic joutui tunnustamaan Belgian Tia Hellebautin paremmakseen Pekingin korkeusfinaalissa. Hellebaut on mukana myös Zürichin kilpailussa.

- En ajattele olevani koston perässä perjantain kisassa. Hyppään aina vain itseäni vastaan ja olen jättänyt Pekingin tuoman katkeruuden taakseni. Sen jälkeen olen entistä halukkaampi voittamaan seuraavat kisani, Vlasic vakuutti.

24-vuotias Kroaatti on kahden voiton päässä osuudesta miljoonan dollarin kultapottiin. Hänen lisäkseen ainoastaan naisten 800 metriä hallitsevalla Pamela Jelimolla on mahdollisuus päävoittoon.

- En ajattele rahaa laisinkaan. Minulle se, että pystyisin hyppäämään koko kauden huipputasolla, olisi saavutus sinänsä, sillä vastaavaan ole moni urheilija yltänyt. Se olisi jotain mikä muistetaan aina, vähän niin kuin arvokisavoitto. Toki tiedän, että sama asia se ei kuitenkaan ole, Vlasic myönsi.

Zürichin Kultainen liiga suorana MTV3 MAX:lla perjantaina kello 20.50-23.00 ja jälkilähetyksenä MTV 3:lla 22.36-00.35.

Zürichin Kultainen liiga, naisten korkeus:

 1  Iva Strakova       CZE
 2  Antonia Stergiou   GRE
 3  Svetlana Shkolina  RUS
 4  Emma Green         SWE
 5  Vita Palamar       UKR
 6  Chaunte Howard     USA
 7  Ruth Beitia        ESP
 8  Jelena Slesarenko  RUS
 9  Anna Tshitsherova  RUS
 10 Blanka Vlasic      CRO
 11 Tia Hellebaut      BEL

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat