Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ahvenanmaan Luomukaritsan ulkofilee ja kotimainen härän marmoriulkofile

Julkaistu 02.05.2013 15:34

Kaappaus keittiössä, jakso 3 -resepti.

Ainekset

  • Pihvit (n.150g/ henki )
  • Öljyä
  • Normaalisuolaista voita
  • Naudan marmorifileetä
  • Timjamia, rosmariinia, salviaa
  • Valkosipulia
  • Suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy pannulla ja mausta temperoituneet pihvit suolalla ja pippurilla.

2. Aseta pihvit pannulle vain hetkeksi niin, että lihan pinta ruskistuu . Ruskista nopeasti joka puolelta. Lisää voi, yrtit sekä puolitettuja valkosipulinkynsiä. Paista vaahtoavassa voissa vielä hetki.

3. Kun pihvit on ruskistettu, laita pihvit uuniin, 200 astetta 7 minuuttia. Ota pihvit uunista, kääri folioon ja anna ’’levätä’’ noin 15 minuuttia. Näin pihvin kypsyysaste on medium.

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa