Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Marinoidut porsaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Marinoitu liha saa lisää makua. Tämä marinadi on vain ehdotus, voit lisätä omia lempimausteitasi. Leikkaa kyljysten reunaan muutama viilto, niin ne pysyvät litteinä paistettaessa.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 murustettu laakerinlehti

Lisukkeeksi

  • pastaa

Valmistusohje

1. Pistä kyljyksiin pieniä reikiä luun viereen ja täytä ne valkosipulinpaloilla.

2. Sekoita marinadi ja anna kyljysten vetäytyä siinä muutama tunti.

3. Valuta. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Paista kyljyksiä noin 3 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset