Marinoidut porsaankyljykset
Julkaistu
Marinoitu liha saa lisää makua. Tämä marinadi on vain ehdotus, voit lisätä omia lempimausteitasi. Leikkaa kyljysten reunaan muutama viilto, niin ne pysyvät litteinä paistettaessa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- timjamia
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Marinadi
- 1 ½ dl rapsiöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 murustettu laakerinlehti
Lisukkeeksi
- pastaa
Valmistusohje
1. Pistä kyljyksiin pieniä reikiä luun viereen ja täytä ne valkosipulinpaloilla.
2. Sekoita marinadi ja anna kyljysten vetäytyä siinä muutama tunti.
3. Valuta. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Paista kyljyksiä noin 3 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka