Sydänpannukakut
Maailman parhaat pannukakut ovat sydämenmuotoisia ja rakkaudella tehtyjä. Pannukakkuihin saat ihanaa makua vaniljasta!
5 henkilölle
- 3 1/2 dl maitoa
- 1 dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- 1/2 dl öljyä, rypsiöljyä
- 1 rkl vanilja-aromia
- 3/4 dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl vadelmia, tuoreita
- 1 dl mansikoita, tuoreita
- 1 dl karhunvatukoita
- vaahterasiirappia
- tomusokeria
Valmistusohje
Kaada kulhoon kaikki nestemäiset aineet: maito, kermaviili, kananmunat, öljy ja vanilja-aromi (vanilja sokerikin käy). Sekoita aineet hyvin sekaisin.
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet: sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Kaada kuivat aineet nestemäisten aineiden joukkoon, samalla koko ajan sekoittaen.
Laita paistinpannulle noin kauhallinen taikinaa ja paista pannukakkua molemmilta puolilta kunnes se on kauniin ruskea ja jatka kunnes kaikki pannukakut ovat paistettu.
Tee pannukakuista sydämen muotoisia käyttäen apuna piparkakkumuottia.
Koristele pannukakkupino marjoilla,vaahterasiirapilla ja tomusokerilla.
Tarjoa pannukakkujen kanssa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku