1. Pikagraavaa ensin turska: Sekoita suola, pippuri, sokeri ja tilli. Paloittele kala neljään osaan ja taputtele paloihin mausteseosta. Spreijaa kaloille vettä sumutepullosta. Peitä ja anna maustua kylmässä 1 tunti.
2. Keitä sillä aikaa kastike. Keitä kokoon lientä sekä sipulia, porkkanaa, sokeria ja timjamia, kunnes liemestä on jäljellä 1/3. Sekoita laakerinlehdet ja pippurit tehosekoittimessa. Mausta kastike mausteseoksella, suolalla ja pienellä tilkalla viinietikkaa. Siivilöi. Suurusta tarvittaessa maizenalla, jonka olet sekoittanut tilkkaan vettä.
3. Puhdista parsat, kuori ja paloittele porkkanat pitkiksi suikaleiksi, keitä ne lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Anna höyryn haihtua.
4. Harjaa kaloista maustepeite pois ja paista ne pannussa voinokareessa. Tarjoile kastikkeen, vihannesten ja perunalumen kera.