Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Avokadokananpoika

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Uunissa kypsennettävä broileri saa paljon makua ja miltei hoitaa itse itsensä.

Neljälle

  • 4-6 broilerin rintaleikettä
  • suolaa ja pippuria
  • vehnäjauhoa
  • 3 salottisipulia
  • ½ dl sherryviinietikkaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 100 g voita
  • 1 iso avokado
  • maustekrassia
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinrinnat suolalla ja pippurilla, kääntele ne sitten jauhossa. Ruskista lihat voissa pannulla noin 10 minuuttia.

2. silppua sipuli ja kuullota se voissa padassa. Siirrä broilerinrinnat pataan, kaada päälle viinietikka ja laita mukaan kuorimattomat valkosipulinkynnet. Peitä pata leivinpaperilla ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

3. Nosta lihat padasta ja keitä lientä kokoon noin puoleen aiemmasta. Ota pata liedeltä ja sekoita voi joukkoon pieninä nokareina. Peitä broilerinrinnat avokadoviipaleilla, kaada kastike päälle ja sirota pinnalle maustekrassia.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata