Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Bataatti-inkiväärikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 600 g bataattia
  • 1 pieni purjo
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 l kasvislientä
  • 1 ½ dl kookosmaitoa
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • tabascoa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Kuori ja pilko bataatit pieniksi paloiksi. Huuhtele ja hienonna purjo. Lämmitä tilkka öljyä isossa kattilassa ja kuullota ensin bataatit, purjo, valkosipuli ja inkivääri. Lisää kasvisliemi, suola ja pippuri ja hauduta aineet kypsiksi. Soseuta keitto, lisää kookosmaito ja tabasco. Hauduta viisi minuuttia miedolla lämmöllä ja tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

Bataattikeitto