1. Keitä keskenään vesi, viinietikka, suola ja savuesanssi isossa padassa. Erottele halutessasi kylkiluut toisistaan ja laita ne kiehuvaan veteen. Keitä niitä miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Sulje lämpö levyltä ja jätä luut liemeen vetäytymään tunniksi. Nosta varovasti mureat kylkiluut, laita vadille ja pane jääkaappiin. Tämän voit tehdä vuorokautta ennen.
2. Kiilloke: Sekoita kaikki aineet keskenään kastikkeeksi. Laita kylmään.
3. Coleslaw-kaalisalaatti: Kuori ja raasta porkkana karkeasti. Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon. Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia. Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankerma, valkoviinietikka ja sokeri. Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.
4. Penslaa kylkiluut runsaasti kiillokkeella ja grillaa ne varovasti noin 5 minuuttia puoleltaan. Leikkaa kylkiluut viipaleiksi joka luun välistä ja tarjoile coleslawin kanssa.