Kypsennä possunkylkeä lihaliemessä 82-asteisessa uunissa 48 tuntia. Anna jäähtyä.
Leikkaa ylikypsästä possunkyljestä haluamasi kokoisia paloja. Grillaa possuun kauniit grilliraidat ja glaseeraa lopuksi bbq-kastikkeella.
Paahda vielä pintaa rapeaksi kuivalla pannulla.
Kastike: Paista pekoni kattilassa. Lisää ruskistuneen pekonin joukkoon kuoritut ja pilkotut juurekset ja sipulit. Freesaa muutama minuutti ja lisää joukkoon sokeri.
Karamellisoi, kunnes kattilassa ei ole enää yhtään nestettä. Lisää balsamiviinietikka ja punaviini joukkoon ja keitä kokoon.Lisää tomaattipyree ja tomaatit, freesaa muutama minuutti. Lisää loput ainekset ja hauduta paksuksi kastikkeeksi. Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi ja mausta.