Brandade pikkuturskasta ja paahdettua leipää

Maukas kalaherkku syntyy pääruoaksi tai alkupalaksi.

Ainekset

  • 1 kg pikkuturskafileitä
  • 2 kpl perunoita kuorittuna
  • 1 l maitoa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • timjamia
  • valkosipulia
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Keitä perunat ja turskafilee valkosipulilla, timjamilla sekä suolalla maustetussa maidossa kypsiksi. Siivilöi perunat ja kalat maidosta. Soseuta perunat ja kalat vispilällä sekä mausta seos oliiviöljyllä.

Tarjoile paahdetun leivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.