Broileri-risi-bisi
Tämä on niitä koko ateria samassa padassa -ruokia, joita on hauska tarjota, varsinkin jos pöydässä on useita ruokailijoita. Voit toki tarjoilla lämpimät ainekset omina ryhminään suurella laakealla vadilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 sipuli silppuna
- 25 g voita
- 2 tl currya
- suolaa
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 4 dl vettä
- 125 g pakasteherneitä
- 1 pieni purkki maissinjyviä
- 1 punainen paprika kuutioina
- 2-3 sellerinvartta
- 1 grillatun broilerin lihat lämmitettyinä
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli kiiltäväksi voissa ja sekoita joukkoon curry, paista hetki ja lisää riisi, kääntele, kunnes riisit ovat läpikuultavia. Kaada päälle vesi ja suolaa. Keitä riisi kypsäksi.
2. Kuumenna maissit ja herneet kasarissa vesitilkassa.
3. Kerrostele selleri, riisi, lämmitetyt broilerinpalat, herneet, maissit ja paprikakuutiot korkeaan vuokaan. Tarjoile mielellään lisäksi lämmintä vaaleaa leipää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku