Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Intialainen currykananpoika

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ei tämä nyt ehkä aivan aito intialainen kananpoika ole, mutta curry ja lisäkkeet luovat mielikuvia. Tarjoile lisänä vielä intialaista basmatiriisiä.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • 100 g voita
  • 1 1/4 dl korppujauhoa
  • 3 tl currya
  • 2 tl suolaa

Lisäksi

  • banaani- ja kurkkuviipaleita
  • rusinoita ja maapähkinöitä
  • keitettyä (basmati)riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipannu foliolla. Sulata voi. Sekoita korppujauho, curry ja suola lautasella.

2. Penslaa kanapalat voisulalla ja kääntele ne korppujauhoissa. Aseta palat ritilälle uunipannun yläpuolelle, nosta uuniin ja paista uunin keskitasolla 45-50 minuuttia. Valele paistoliemellä paistamisen aikana ja käännä lihat kerran.

3. Tarjoile riisin ja muiden lisäkkeiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanacurry