Intialainen currykananpoika
Ei tämä nyt ehkä aivan aito intialainen kananpoika ole, mutta curry ja lisäkkeet luovat mielikuvia. Tarjoile lisänä vielä intialaista basmatiriisiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- 100 g voita
- 1 1/4 dl korppujauhoa
- 3 tl currya
- 2 tl suolaa
Lisäksi
- banaani- ja kurkkuviipaleita
- rusinoita ja maapähkinöitä
- keitettyä (basmati)riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipannu foliolla. Sulata voi. Sekoita korppujauho, curry ja suola lautasella.
2. Penslaa kanapalat voisulalla ja kääntele ne korppujauhoissa. Aseta palat ritilälle uunipannun yläpuolelle, nosta uuniin ja paista uunin keskitasolla 45-50 minuuttia. Valele paistoliemellä paistamisen aikana ja käännä lihat kerran.
3. Tarjoile riisin ja muiden lisäkkeiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka