1. Poista tomaateista siemenet. Leikkaa tomaatit suikaleiksi. leikkaa kurkku ensin viipaleiksi ja sitten suikaleiksi. Suikaloi sellerinvarret. Asettele salaatinlehdet kauniisti lautasille tai suurelle vadille ja annostele muut ainekset niiden päälle.
2. Paista pekoni rapeaksi. Leikkaa broilerinrinta viipaleiksi ja pekoni kuutioiksi. Jaa broileriviipaleet salaatin päälle ja viimeistele annos pekonilla.
3. Sekoita öljy, viinietikka sekä suola ja pippuria salaatinkastikkeeksi ja pirskottele se salaatin päälle. Tarjoa heti.
4. Broilerin paistaminen perinteiseen tapaan uunissa: Hiero broileriin suolaa ja valkopippuria ja ruskista voissa. Pane broileri 200-asteiseen uuniin. Paista ensin toinen kylki, sitten toinen ja pane lopuksi rinta ylöspäin. Tarkista kypsyys pistämällä haarukalla reiden paksuimpaan kohtaan. Broileri on kypsää, kun lihaneste on yhtä kirkasta kuin vesi. Broileri, jonka paino on noin 1,2 kiloa, kypsyy noin 45 minuutissa.