Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broilerin koipea ja ”Caesarsalaattia”

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 800 g broilerin kopireisiä
  • 5 dl rypsiöljyä
  • 2 romainesalaattia
  • 1 anjovisfilee
  • 2 keltuaista
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 100 g parmesaania
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl Worchester-kastiketta
  • 100 g kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

Lämmitä uuni 80 asteeseen. Peitä koipireidet öljyllä ja kypsennä uunissa noin kaksi tuntia.

Kun broileri on kypsää, poista nahka ja revi liha. Mausta liha suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla.

Valmista majoneesi. Hienonna veitsellä anjovisfilee sekä valkosipuli. Sekoita anjovisfilee, valkosipuli, Worchester-kastike, sitruunamehu sekä majoneesi keskenään.

Pese romainesalaatti ja revi käsin pienemmäksi. Lisää oman maun mukaan Caesar-kastiketta ja sekoita.

Raasta kuorimaveitsellä parmesaanista isoja lastuja ja ripottele salaatin päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kanasalaatti