Broilerin koipea ja ”Caesarsalaattia”

Ainekset

  • 800 g broilerin kopireisiä
  • 5 dl rypsiöljyä
  • 2 romainesalaattia
  • 1 anjovisfilee
  • 2 keltuaista
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 100 g parmesaania
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl Worchester-kastiketta
  • 100 g kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

Lämmitä uuni 80 asteeseen. Peitä koipireidet öljyllä ja kypsennä uunissa noin kaksi tuntia.

Kun broileri on kypsää, poista nahka ja revi liha. Mausta liha suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä sekä sitruunamehulla.

Valmista majoneesi. Hienonna veitsellä anjovisfilee sekä valkosipuli. Sekoita anjovisfilee, valkosipuli, Worchester-kastike, sitruunamehu sekä majoneesi keskenään.

Pese romainesalaatti ja revi käsin pienemmäksi. Lisää oman maun mukaan Caesar-kastiketta ja sekoita.

Raasta kuorimaveitsellä parmesaanista isoja lastuja ja ripottele salaatin päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!