Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Broilerin kylkipalat salsakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile maukkaita broilerinribsejä tulisen kastikkeen ja raikkaiden juuresten kera. Herkullinen annos on myös kevyt, joten se sopii hyvin myös kesällä ruokavaliotaan keventäneille.

Ainekset

  • broilerinribsejä
  • öljyä
  • 1 prk chili creme fraichea
  • 1 rkl pepperonia
  • 2-3 tomaattia
  • 100 g uusia porkkanoita
  • 100 g uutta sipulia varsineen
  • 6 retiisiä
  • 1 kerä lehtisalaattia
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Grillaa ribsit kypsiksi niin, etteivät pinnat kuitenkaan pala.

Silppua tomaatit ja pepperonit ja sekoita ne creme fraichen joukkoon.

Pyöräytä pätkityt porkkanat ja sipulit sekä retiisit öljyssä ja grillaa ne nopeasti parilatasolla.

Revi lehtisalaattia kulhoon ja roiskuta balsamicoa päälle. Nosta kuumat juurekset mukaan ja vartaat päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu broileri