Broilerin kylkipalat salsakastikkeella
Kokeile maukkaita broilerinribsejä tulisen kastikkeen ja raikkaiden juuresten kera. Herkullinen annos on myös kevyt, joten se sopii hyvin myös kesällä ruokavaliotaan keventäneille.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- broilerinribsejä
- öljyä
- 1 prk chili creme fraichea
- 1 rkl pepperonia
- 2-3 tomaattia
- 100 g uusia porkkanoita
- 100 g uutta sipulia varsineen
- 6 retiisiä
- 1 kerä lehtisalaattia
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Grillaa ribsit kypsiksi niin, etteivät pinnat kuitenkaan pala.
Silppua tomaatit ja pepperonit ja sekoita ne creme fraichen joukkoon.
Pyöräytä pätkityt porkkanat ja sipulit sekä retiisit öljyssä ja grillaa ne nopeasti parilatasolla.
Revi lehtisalaattia kulhoon ja roiskuta balsamicoa päälle. Nosta kuumat juurekset mukaan ja vartaat päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka