Broilerin kylkipalat salsakastikkeella

Kokeile maukkaita broilerinribsejä tulisen kastikkeen ja raikkaiden juuresten kera. Herkullinen annos on myös kevyt, joten se sopii hyvin myös kesällä ruokavaliotaan keventäneille.

Ainekset

  • broilerinribsejä
  • öljyä
  • 1 prk chili creme fraichea
  • 1 rkl pepperonia
  • 2-3 tomaattia
  • 100 g uusia porkkanoita
  • 100 g uutta sipulia varsineen
  • 6 retiisiä
  • 1 kerä lehtisalaattia
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

Grillaa ribsit kypsiksi niin, etteivät pinnat kuitenkaan pala.

Silppua tomaatit ja pepperonit ja sekoita ne creme fraichen joukkoon.

Pyöräytä pätkityt porkkanat ja sipulit sekä retiisit öljyssä ja grillaa ne nopeasti parilatasolla.

Revi lehtisalaattia kulhoon ja roiskuta balsamicoa päälle. Nosta kuumat juurekset mukaan ja vartaat päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!