Broileripihvit kookoskastikkeessa
Broileripihvit saavat makua kookoskastikkeesta ananaksen kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- suolaa
- 2 rkl curryjauhetta
- 2 rkl vehnäjauhoja
- öljyä
- 1 prk ananaspaloja
- 1 prk kookosmaitoa
- nippu korianteria
- 1 parsakaali
- 4 dl basmatiriisiä
Valmistusohje
Leikkaa broilerin fileet kolmeen osaan ja nostele ne suureen kulhoon. Ripottele päälle suolaa, currya ja vehnäjauhoja. Peitä kannella ja ravista astiaa voimakkaasti niin, että kananpalat saavat pinnoilleen ohuen jauhotuksen.
Paista palojen pinnat öljyssä ja lisää loppuvaiheessa ananaspalat pannulle. Kaada kookosmaito ja ananaksen mehu palojen päälle ja keitä muutama minuutti.
Silppua korianteri ja mausta kastike sillä aivan lopuksi.
Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja paista niitä öljyssä niin, että ne saavat hiukan väriä ja kuumenevat.
Keitä lisäksi basmatiriisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku