Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kana-kookoslaksa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yllätä ystäväsi tai perheesi kana-kookoslaksalla. Ruoka valmistuu helposti puolessa tunnissa.

Ainekset

  • 1 l kanalientä
  • 2-3 dl kookosmaitoa
  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 400 g kasviksia suikaleina (sokeriherneitä, paprikaa, sieniä, porkkanaa)
  • 1 pieni purkki vesikastanjoita
  • 100 g nuudeleita
  • 1-2 rkl vihreää currytahnaa
  • 2 rkl kalakastiketta eli fish saucea
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • tuoretta korianteria
  • 3 rkl seesamöljyä

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa ja paista filesuikaleet, kasvikset sekä currytahna siinä muutaman minuutin ajan.

Lisää korianterinsiemenet sekä kalakastike, sekoittele ja kaada nesteet kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan ja lisää lopuksi nuudelit joukkoon. Anna hautua kunnes nuudelit pehmenee ja hienonna pinnalle tuoretta korianteria. Halutessasi suurusta keitto, jotta saat siitä paksumpaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto