Kana-kookoslaksa
Yllätä ystäväsi tai perheesi kana-kookoslaksalla. Ruoka valmistuu helposti puolessa tunnissa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 1 l kanalientä
- 2-3 dl kookosmaitoa
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 400 g kasviksia suikaleina (sokeriherneitä, paprikaa, sieniä, porkkanaa)
- 1 pieni purkki vesikastanjoita
- 100 g nuudeleita
- 1-2 rkl vihreää currytahnaa
- 2 rkl kalakastiketta eli fish saucea
- 1 tl korianterinsiemeniä
- tuoretta korianteria
- 3 rkl seesamöljyä
Valmistusohje
Kuumenna öljy kattilassa ja paista filesuikaleet, kasvikset sekä currytahna siinä muutaman minuutin ajan.
Lisää korianterinsiemenet sekä kalakastike, sekoittele ja kaada nesteet kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuutin ajan ja lisää lopuksi nuudelit joukkoon. Anna hautua kunnes nuudelit pehmenee ja hienonna pinnalle tuoretta korianteria. Halutessasi suurusta keitto, jotta saat siitä paksumpaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi