1. Kastike: Sekoita juusto, majoneesi, kermaviili, sinappi ja viinietikka tasaiseksi kastikkeeksi. Pane jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
2. Paista broilerifileet ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda saksanpähkinät pannulla. Kuori appelsiini terävällä veitsellä, poista myös valkoinen osa. Leikkaa appelsiini "fileiksi" poistamalla lohkojen kalvot. Viipaloi herkkusienet ja sellerinvarsi ja halkaise kirsikkatomaatit. Leikkaa paprika ja punasipuli pitkiksi suikaleiksi. Huuhtele salaatti.
3. Asettele salaatti, punasipuli, paprika, selleri, herkkusienet, tomaatit ja appelsiinilohkot kerroksittain neljälle lautaselle ja ripottele päälle saksanpähkinät. Leikkaa broilerifileet ohuiksi viipaleiksi, aseta salaattipedille ja koristele vesikrassilla. Tarjoa kastike eri kulhosta.