Broileritacot
Meksikossa keksittiin aikoinaan taivutettu lautanen, jonka voi syödä! Nämä taivutetut lautaset ovat itse asiassa friteerattuja tortilloja, jotka tunnemme paremmin tacokuorina. Tällä kertaa kuoret on täytetty grillatulla broilerilla. Nopeasti valmistuva herkku maistuu myös lapsille!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 1 grillibroileri
- 4 cm purjoa
- 12 tacokuorta
- 2 ½ dl jäävuorisalaattia suikaleina
- 1 dl juustoraastetta
- 1 prk taco- tai salsakastiketta
Valmistusohje
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Irrota broilerista luut ja leikkaa liha suikaleiksi. Voit tarjota broilerisuikaleet kylminä tai lämmitettyinä. Lämmitystä varten kääri broileri folioon ja pane uuniin.
2. Asettele tacokuoret uunipellille ja lämmitä uunissa 5 minuuttia. Huuhtele purjo hyvin ja leikkaa se noin ½ cm:n paloiksi. Huuhtele jäävuorisalaatti ja revi pieniksi suikaleiksi. Raasta juusto. Pane täytteet omiin kulhoihinsa
3. Tarjoa lämpimät tacokuoret broilerisuikaleiden kera. Jokainen ruokailija voi itse valita muut lisukkeet.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"