Porsaanfileetä paprikan kera
Nopeaa, yksinkertaista ja hyvää - voiko parempaa ollakaan? Tarjoile tätä ruokaa, kun haluat jotain todella nopeatekoista mutta kuitenkin juhlavaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 600 g porsaanfileetä
- ½ punainen paprika
- ½ vihreä paprika
- ½ keltainen paprika
- 205 g vihreitä papuja
- 1 prk taco- tai salsakastiketta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Poista lihasta jänteet ja rasva. Viipaloi liha ja mausta se suolalla ja pippurilla. Paista ja pidä fileet lämpiminä.
2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne. Keitä papuja hetki ja kuullota ne myös. Lämmitä taco- tai salsakastike.
3. Kaada kastike peiliksi lautaselle ja aseta fileeviipale sen päälle. Nosta lihan päälle paprikakuutioita ja koristele annos vihreillä pavuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku