Broilerivartaat

Tarjoile mehukkaat broilerivartaat yhdessä vaikkapa maustetun riisin kera.

3-4 annosta

  • 400 g broilerin fileetä

Marinadi

  • 125 g (1 1/4 dl) Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
  • 1 pieni (puna)sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni chili tai 1/2 tl chilijauhetta
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 tl inkivääriraastetta
  • 1 tl curryjauhetta
  • 2 rkl soijakastiketta

Valmistusohje

1. Paloittele broilerin fileet 6 osaan.

2. Valmista marinadi. Kuori ja silppua sipulit. Hienonna chili ja purista sitruunasta mehu. Sekoita ainekset ja lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja fileepalat.

3. Marinoi fileitä vähintään pari tuntia jääkaapissa.

4. Pujota fileesuikaleet vedessä liotettuihin puutikkuihin ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi.

* Broilerin fileet voi marinoida myös kokonaisina ja suurustaa marinadin maissitärkkelyksellä (2-3 rkl) kastikkeeksi. Lisää Alpro® soya maustamatonta soijajuomaa tarpeen mukaan.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.