Broilerivartaat
Tarjoile mehukkaat broilerivartaat yhdessä vaikkapa maustetun riisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
3-4 annosta
- 400 g broilerin fileetä
Marinadi
- 125 g (1 1/4 dl) Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
- 1 pieni (puna)sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pieni chili tai 1/2 tl chilijauhetta
- 1 sitruunan mehu
- 1 tl kurkumaa
- 2 tl inkivääriraastetta
- 1 tl curryjauhetta
- 2 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Paloittele broilerin fileet 6 osaan.
2. Valmista marinadi. Kuori ja silppua sipulit. Hienonna chili ja purista sitruunasta mehu. Sekoita ainekset ja lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja fileepalat.
3. Marinoi fileitä vähintään pari tuntia jääkaapissa.
4. Pujota fileesuikaleet vedessä liotettuihin puutikkuihin ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi.
* Broilerin fileet voi marinoida myös kokonaisina ja suurustaa marinadin maissitärkkelyksellä (2-3 rkl) kastikkeeksi. Lisää Alpro® soya maustamatonta soijajuomaa tarpeen mukaan.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku