Broilerivartaat

Tarjoile mehukkaat broilerivartaat yhdessä vaikkapa maustetun riisin kera.

3-4 annosta

  • 400 g broilerin fileetä

Marinadi

  • 125 g (1 1/4 dl) Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
  • 1 pieni (puna)sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pieni chili tai 1/2 tl chilijauhetta
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 tl inkivääriraastetta
  • 1 tl curryjauhetta
  • 2 rkl soijakastiketta

Valmistusohje

1. Paloittele broilerin fileet 6 osaan.

2. Valmista marinadi. Kuori ja silppua sipulit. Hienonna chili ja purista sitruunasta mehu. Sekoita ainekset ja lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja fileepalat.

3. Marinoi fileitä vähintään pari tuntia jääkaapissa.

4. Pujota fileesuikaleet vedessä liotettuihin puutikkuihin ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi.

* Broilerin fileet voi marinoida myös kokonaisina ja suurustaa marinadin maissitärkkelyksellä (2-3 rkl) kastikkeeksi. Lisää Alpro® soya maustamatonta soijajuomaa tarpeen mukaan.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!