Broilerivartaat
Tarjoile mehukkaat broilerivartaat yhdessä vaikkapa maustetun riisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
3-4 annosta
- 400 g broilerin fileetä
Marinadi
- 125 g (1 1/4 dl) Alpro® soya maustamatonta jogurtin kaltaista luomusoijavalmistetta
- 1 pieni (puna)sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 pieni chili tai 1/2 tl chilijauhetta
- 1 sitruunan mehu
- 1 tl kurkumaa
- 2 tl inkivääriraastetta
- 1 tl curryjauhetta
- 2 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
1. Paloittele broilerin fileet 6 osaan.
2. Valmista marinadi. Kuori ja silppua sipulit. Hienonna chili ja purista sitruunasta mehu. Sekoita ainekset ja lisää maustamaton luomusoijavalmiste ja fileepalat.
3. Marinoi fileitä vähintään pari tuntia jääkaapissa.
4. Pujota fileesuikaleet vedessä liotettuihin puutikkuihin ja grillaa tai paista pannulla kypsiksi.
* Broilerin fileet voi marinoida myös kokonaisina ja suurustaa marinadin maissitärkkelyksellä (2-3 rkl) kastikkeeksi. Lisää Alpro® soya maustamatonta soijajuomaa tarpeen mukaan.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kurpitsapiirakka
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti